Έπιπλα Ρωμάνος

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 κατασκευάζοντας καναπέδες. Πλέον σας παρέχουμε όλα τα έπιπλα για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο

about

Από το 1980...

Μια οικογενειακή παράδοση στην κατασκευή επίπλων

Η ιστορία μας ξεκινά το 1980, όταν ο Γεώργιος Ρωμάνος, με μεράκι και αγάπη για το έπιπλο, ίδρυσε την επιχείρηση “Έπιπλα Ρωμάνος”. Μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της χονδρικής πώλησης. Δημιούργησε κάθετη μονάδα παραγωγής με εξειδίκευση στα καθιστικά έπιπλα, με κλασσικό και μοντέρνο σχεδιασμό, όπως καναπέδες, πολυθρόνες και κρεβάτια επενδυμένα με ύφασμα, δέρμα και δερματίνη.

Σήμερα, η δεύτερη γενιά, ο Κυριάκος και η Χρυσούλα Ρωμάνου, συνεχίζουν την παράδοση, προσφέροντας χειροποίητα έπιπλα και στρώματα υψηλής ποιότητας σε χονδρική και λιανική πώληση.

Αγάπη για το έπιπλο

Ο Κυριάκος, διακοσμητής εσωτερικών χώρων, και η Χρυσούλα, με μακρά εμπειρία στην κατασκευή επίπλων, μοιράζονται μια κοινή αγάπη, το έπιπλο. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την καλλιτεχνική τους ματιά, δημιουργούν έπιπλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και την λειτουργικότητά τους.

Χειροποίητα έπιπλα και στρώματα

Στα “Έπιπλα Ρωμάνος”, κάθε έπιπλο κατασκευάζεται με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, για να δημιουργήσουμε έπιπλα που θα σας συντροφεύουν για χρόνια.

Επιπλέον, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, με πιστοποιήσεις και εγγύηση για να σας εξασφαλίσουν άνεση και ύπνο υψηλής ποιότητας.

Σας περιμένουμε

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Πάτρα, για να γνωρίσετε από κοντά τα χειροποίητα έπιπλα και στρώματά μας. Ο Κυριάκος και η Χρυσούλα θα χαρούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα έπιπλα που ταιριάζουν στις ανάγκες και το γούστο σας.

  • Ποιότητα: Χειροποίητα έπιπλα από άριστα υλικά
  • Αισθητική: Σύγχρονα και διαχρονικά σχέδια
  • Λειτουργικότητα: Έπιπλα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας
  • Εμπειρία: Δύο γενιές εμπειρίας στην κατασκευή επίπλων
  • Αγάπη: Μεράκι και αγάπη για το έπιπλο